Rólunk

A Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda 1993-ban került megalapításra. Az Iroda elsősorban társasági joggal, gazdasági joggal, nemzetközi tranzakciók lebonyolításával, követelések behajtásával, polgári peres eljárásokban jogi képviselet ellátásával és ingatlanműveletekkel foglalkozik. Ennek megfelelően az iroda részt vett a magyarországi privatizációs folyamatban, továbbá tartós megbízás keretében intézi számos magyar és nemzetközi cég jogi ügyeit a gazdasági élet különböző területein.

Ügyvédi Irodánk legfőbb erősségét munkatársaink magabiztos szaktudása, alapossága, valamint az iroda munkatársainak számtalan ügyben szerzett egyéni és kollektív tapasztalata jelenti. Fő értékünknek ezen tapasztalatot és a kiváló ügyfélkapcsolatot tartjuk.

Mindezek mellett Ügyvédi Irodánk számos tagja közismert és neves jogtudós; magyarországi egyetemek állami- és jogtudományi karainak tiszteletben álló oktatói, illetve az egyetemi és egyetemen kívüli tudományos élet aktív résztvevői. Személyükhöz egyetemi tanszékek, jogtudományi konferenciák, jogirodalmi folyóiratok és tankönyvek is köthetőek. Irodánk tagjai nemzetközi jogtudományi szervezetekben tisztségviselőként és szervezőként is munkálkodnak; Európa és a többi kontinens neves jogtudósaival állunk szoros együttműködésben és munkakapcsolatban.

Ügyvédi Irodánk tagja az Interlegal elnevezésű nemzetközi ügyvédi szervezetnek is. Az Interlegal független, kereskedelmi joggal foglalkozó (európai és Európán kívüli) ügyvédi irodák nemzetközi szervezete, melynek célja, hogy az egyes irodák ügyfeleik részére magas szinten tudjanak határokon átnyúló szolgáltatásokat biztosítani az egyes Interlegal- tagirodák közreműködésével. Ügyvédi Irodánk tagja az International bar Association elnevezésű, londoni székhelyű, jelenleg a világ legnagyobb nemzetközi ügyvédi egyesületének, melynek konferenciáin rendszeresen képviseltetjük magunkat.

A Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda a jogi szolgáltatások széles skáláját biztosítja magánszemélyek és vállalkozások részére. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinket mindig tárgyilagosan tájékoztassuk az egyes ügyek felderített tényállásairól, és ennek megfelelően segítsük a leghatékonyabb jogi eszközök kiválasztásában, valamint azok gyakorlati alkalmazásában. Az ehhez szükséges szakmai anyagokat és prezentációkat az Iroda munkatársai – szakterületek alapján kialakított csapatokban készítik elő.

Irodánk a megbízásokat több munkatárs bevonásával és intenzív kooperációval látja el. Összetett jogi szolgáltatást nyújtunk, amely súlyozottan támaszkodik az Ügyvédi Iroda másfél évtizedes tapasztalataira.

Irodánk számos hosszú távú megbízással rendelkezik, amelyek során folyamatos jogi tanácsadással, jogi képviselet biztosításával járulunk hozzá az Ügyfél által kitűzött célok megvalósításában.

Irodánk eddigi tevékenysége alapján meggyőződésünk, hogy az Ön számára is minőségi jogi szolgáltatást tudunk nyújtani.

Kapcsolat

1052 Budapest,
Váci utca 24., I. emelet

office__at__kelemen-lawfirm__dot__hu

Titkárságvezető: Ghira Kinga

Irodánk könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel.