Hussain Lootah & Associates

A Kelemen, Mészáros, Sándor És Társai Ügyvédi Iroda a Hussain Lootah & Associates irodával kötött együttműködési megállapodással megnyitotta kapuit a Közel-Kelet felé.

A társiroda 15 éve fejti ki rendkívül sikeres jogi tevékenységét, ami a helyi és nemzetközi ügyfelei igényeinek figyelemmel kísérésében és a megfelelő jogi tanácsadásban testesül meg. a Kelemen, Mészáros, Sándor És Társai Ügyvédi Iroda a „GCC”, az arab öböl menti közös piac hat országába is belépést nyer ezzel a stratégiai megállapodással. Az emirátusi partner világszerte kiépített képviseleti irodái a nap 24 órájában nyújtanak több nyelven jogi képviseletet az arab, ázsiai vagy európai ügyfeleinek, emellett a helyi kormányzati szervekkel is szerződtek az Egyesült Arab Emirátusok jogszabályi hátterének alakítása érdekében.

A Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda ezzel az együttműködéssel úgy Magyarországon, mint az Arab-öböl menti országokban is teljes körű és kölcsönös jogi képviseletet lát el, mindezt a megszokott magas színvonalon. Az irodák közötti jövőbeni tervek között a még szorosabb személyes közreműködés és a szakmai ismeretek megosztása szerepel.

Az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország gazdasági kapcsolatainak fejlődése és a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai a Hussain Lootah & Associates együttműködési megállapodása új horizontot nyit Ügyfeleinknek. Kívánjuk, hogy éljenek a szerződésünk adta lehetőséggel.

Hussain Lootah & Associates

Hussain Lootah & Associates
17 Floor, Vision Tower 1,
Al Khaleej Al Tejari 1 Street,
Business Bay, P.O. Box 9117
Dubai, UAE.
hlootahlaw.com


Kelemen - Lootah Partnerség (arab) »

Kapcsolat

1052 Budapest,
Váci utca 24., I. emelet

office__at__kelemen-lawfirm__dot__hu

Titkárságvezető: Ghira Kinga

Irodánk könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel.